Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει το Καλοκαίρι! εε και;;;


Ωραίο το Καλοκαίρι δεν λέω, έχεις τα μπανάκια σου, τον ήλιο σου, τα γκομενάκια σου, αν δεν έχεις το αμόρε σου φυσικά! η απλά είσαι μπακούρι και ψάχνεις σε κανένα beach bar, μπας και βρεθεί κάποια! Έχεις τις εξόδους σου, τα ψώνια σου και το βασικότερο την ξεκούραση!
Αλλά ρε παιδιά κάποια στιγμή τελειώνει αυτή η περίοδος και έρχεται η ώρα να πούμε: Και του χρόνου βρε αδερφέ!! δεν χάθηκε ο κόσμος που τελείωσε το Καλοκαίρι! Περνάς καλά, το καταλαβαίνω. Αλλά και ο χειμώνας που έρχεται δεν είναι ωραίος; τουλάχιστον εδώ στην Γερμανία είναι το καλύτερο! βγαίνεις τα βράδια έξω με την παρέα σου, κόβεται βόλτες στην πόλη η οποία είναι γεμάτο χρώματα, όμορφες μελωδίες και μοσχοβολάει Glüh Wein και μπισκοτάκια. Δεν είναι όμορφο αυτό; Πηγαίνετε για πατινάζ και όταν φτάνετε σπίτι παγωμένοι βολεύεστε στον καναπέ, πίνοντας ζεστή σοκολάτα! Για μένα δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να βλέπω να πέφτουνε οι νιφάδες χιονιού έξω από το παράθυρο. Γενικά ο χειμώνας και τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που θέλεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου και φυσικά πολλή αγάπη. Να κανονίζεις με τους φίλους σου βραδιές στο σπίτι, για να δείτε κανένα θριλεράκι και απλά να περνάτε όμορφα! Εγώ προσωπικά το καλοκαίρι δεν έχω ζήσει ποτέ αυτήν την ζεστασιά όπως τον χειμώνα (εξαιρείται ο καύσωνας στην Ελλάδα φυσικά :P).
Είτε Καλοκαίρι, είτε Χειμώνας η παρέα, οι φίλοι και η οικογένεια είναι το βασικότερο μέσο για να περάσεις καλά! Οπότε μην κλαίγεσαι που περνάει το Καλοκαίρι! έρχεται ο Χειμώνας :)

Μια βόλτα πέρυσι τα Χριστούγεννα στην όμορφη Στουτγάρδη!
κάμερα: Εγώ


7 σχόλια:

  1. πες τα ντιαρ!χειμωνας-κρυο-καφεςζεστος-τζακι ..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανως!!χειμωνας uber alles!!το καλοκαιρι το σιχαινομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γω!! είναι απαίσιο τις πιο πολλές φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. psifizw xeimwna me kali parea,tzaki kai krasi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. exeis dikio kai pragamtika einai teleio alla na sou pw kati??egw krionw kai bargeme kathe tris kai ligo na katharizw mesa stin pagonia to patoma epidi exei pesei poli xioni!trelenome otan to prwh sikonome gia na paw me to amaksi sxoleio kai to xioni einai 8 cm aplomeno pano sto amaksi grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!alla ksereis ti einai oreo to ximona??to tsaki to agoraki mou kai opos les ta mpiskotakia :-)!alla oute tzaki exoume :-(!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχ έτσι είναι!! ζεστασιά αγάπης πάνω απ όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή