Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Nevada Tan - Ένα κορίτσι που σκοτώνει...

Ωχ..θα σκέφτονται πολλοί!!
Ποιος ξέρει τι μας έβαλε πάλι αυτός ο καμένος Koji να διαβάσουμε :P

Σήμερα θα γράψω πάλι για μία υπόθεση εγκλήματος που παίχτηκε στην Ιαπωνία.

Ένα κοριτσάκι σαν όλα τα άλλα δολοφόνησε μία συμμαθήτρια της (Σάτομι Μιραράι), εν ώρα μαθήματος σε μία άδεια αίθουσα του Σχολείου, με ένα κοπίδι.
Της έκοψε το λαρύγγι και αργότερα επέστρεψε στην τάξη της μες στα αίματα...σαν να μην έγινε τίποτα....!

Πως έφτασε ένα 11χρονο κοριτσάκι στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο, όλα αυτά θα τα αναλύσω σε αυτό το post.

Αρχικά να αναφέρω πως το κορίτσι που ονομάστηκε από τις αρχές Girl A! είχε μετά την δολοφονία το ψευδώνυμο Nevada Tan. Αυτό το ψευδώνυμο το είχε λόγο μιας σχολικής φωτογραφίας όπου φορούσε ένα φούτερ στο οποίο έγραφε με μεγάλα άσπρα γράμματα "Nevada" και το -tan είναι το χαϊδευτικό για παιδιά στην Ιαπωνία.

Η Ιστορία αυτής της φρικιαστικής δολοφονίας τυπώθηκε σε εφημερίδες σε όλον τον κόσμο.

Η κοπέλα μετά απο αυτόν τον φόνο έγινε ένα φαινόμενο στο διαδίκτυο και συζητιόταν σε φόρουμ στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία. Διάφοροι fan της βγάλανε και κόμικς όπου δείχνουν την κοπέλα να σκοτώνει την συμμαθήτρια της.

Οι έρευνες του φόνου αποκάλυψαν μια μεγάλη Ιστορία για την ζωή της Nevada όσο και για το θύμα της.
Η Nevada (το πραγματικό της όνομα είναι Νάτσουμι τσούγι) μικρότερη ήταν ενα ήσυχο και κανονικό κοριτσάκι. Το χόμπι της ήταν το μπάσκετ αλλά η μητέρα της, της το απαγόρευσε για να καλυτερέψουν οι βαθμοί της. Από εκείνο το σημείο και μετά η Νάτσουμι έγινε πολύ περίεργη και άρχισε να μαζεύει ταινίες τρόμου στο Blog της.

Άρχιζε να παρακολουθεί διάφορα site βίαιου περιεχομένου και να γράφει ένα LiveJournal σε στυλ online ημερολογίου με το οποίο προσπαθούσε να κερδίσει όλο και περισσότερους follower. Έτσι το χόμπι της Νάτσουμι ήταν πια αποκλειστικά και μόνο το διαδίκτυο. Αργότερα όταν η μητέρα της αποφάσισε να την ξανά στείλει στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, εκείνο δεν την δέχτηκε γιατί δεν ήταν αρκετά καλή. Η ίδια έγραψε στο Ημερολόγιο της πως δεν της αρέσει ιδιαίτερα να παίζει με τους φίλους της.

Η καλύτερη της φίλη, η Σάτομι έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός της αφού την έκανε ρεζίλη στο δικό της online ημερολόγιο το οποίο ήταν πολύ πιο δημοφιλέστερο (τι στο καλό;;; όλα τα 11χρονα εκεί online ημερολόγιο
έχουνε;;)

Η Νάτσουμι ζήτησε την Σάτομι να απολογηθεί αλλά εκείνη ήταν ειλικρινής μαζί της και την αποκάλεσε "ξιπασμένη". Μετά από αυτήν την προσβολή η Νάτσουμι είδε στο πρόσωπο της Σάτομι την αιτία για τον θυμό της. Η Νάτσουμι παρακολουθούσε μια σειρά τρόμου στην τηλεόραση όπου σκοτώνονταν αποτελεσματικά πολλοί άνθρωποι με κοπίδια. Λίγο αργότερα απείλησε ένα αγόρι με ένα κοπίδι και δέκα μέρες αργότερα οδήγησε την Σάτομι σε μία άδεια αίθουσα, της κάλυψε τα μάτια και της έκοψε το λαιμό....

Αργότερα επέστρεψε με ματωμένα ρούχα στην τάξη της, όπου την είδε ο Δάσκαλος τους και έψαξε την Σάτομι. Την βρήκε δολοφονημένη και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2004, ένα ιαπωνικό δικαστήριο την έβαλε σε ίδρυμα αγνοώντας την ηλικία της εξαιτίας της σοβαρότητας του εγκλήματος. Την στείλανε σε αναμορφωτήριο στην Νομαρχία Tochigi. Tο δικαστήριο στο Ναγκασάκι την καταδίκασε σε δύο χρόνια για ακούσια διάπραξη αλλά μετά την καταδίκασαν με δύο χρόνια επιπλέον. Στις 29 Μαΐου του 2008 οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν θα ζητήσουν παραπάνω τιμωρία.



Προβλέπετε να βγει στις αρχές του 2013 απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει.


Υ.Γ: Σίγουρα έχετε ακούσει για το συγκρότημα Nevada-tan, το όνομα του συγκροτήματος προέρχετε απο αυτήν ακριβώς την Ιστορία..

Καληνύχτα σας..

8 σχόλια:

  1. δεν παει καλα ο κοσμος!
    εγω αυτο εχω να πω μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό για μένα το λες;;; η για το κοριτσάκι;; χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wow!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kahmeno koritcaki =/
    uparxoun padou saltarismenoi : S
    BRAVO Hraklhhh htan pl wraioo !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ein auto pou pisteuw telika,o,ti k an kanei ena paidi ofeiletai stous goneis!asxetws oti to 2o ere8isma to phre ap thn sumperifora ths filhs ths.good work,buddy! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό ξανα πες το!! σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. malista...ayth tha ftasei kati san to ...the orphan...treme iapwnia !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να σταματήσει το μπάσκετ ήταν η αιτία που την οδήγησε στο να στραφεί σε ότι έχει να κάνει με τον θάνατο. Η φίλη της μην γνωρίζοντας σε τι ψυχική κατάσταση βρισκόταν εκείνη την χρονική περίοδο έκανε το λάθος να την αποκαλέσει με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο. Η Ιαπωνία και η Αμερική βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε ανατριχιαστικα εγκλήματα, αν και η Αγγλία έχει περισσότερες υποθέσεις παιδικής βίας. Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. Κρίμα για τη Σατομι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή